Om JPS BILHUS

 

JPS BILHUS er en mindre brugtvognsforretning som ejes og drives af undertegnede, Rasmus Okholm.

Til at hjælpe med det praktiske en mekaniker. På kontoret har vi Søren som bogholder, og Pepzi som står for Marketing og IT.

JPS BILHUS har beliggenhed i Brørup med en central placering lige ved motorvejen kun 10 min. kørsel fra Kolding og Esbjerg. 

Hos JPS BILHUS har vi altid et godt udvalg af brugte biler på lager, som dækker ethvert behov, uafhængigt om du søger en familiebil med meget plads, eller en bil til din virksomhed.

Vi et samarbejde med en række autoriserede bilforhandlere, hvorfra vi udsøger og aftager de bedste byttebiler. 

Hos JPS BILHUS tilstræber vi en uformel omgangstone med hinanden, vores kunder og vores samarbejdspartnere. Med andre ord, vi siger tingene ligeud.

 

 

Hos JPS BILHUS ynder vi at gøre tingene lidt utraditionelt. Vi søger som sådan ikke at revolutionere autobranchen, men vi vil gerne optimere både arbejdsgange, service og den kvalitet vi leverer ift. almenhedens gængse opfattelse af en brugtvognsforretning.

Det kan nemlig for den uerfarne være endda meget vanskeligt at finde vej gennem junglen af brugtvognstilbud.

Derfor har det fra starten været højt prioriteret, at vi kan gøre det nemt for vores kunder at være bilejere, og at de hos JPS BILHUS derfor har let adgang til både bilkøb, og finansiering.

Vores lille team sammenarbejder med de bedste i markedet. Det gør at du som kunde hos JPS BILHUS altid har adgang til professionel og kompetent rådgivning.  

JPS BILHUS – Velkommen til en god handel!