Om JPS BILHUS ApS

 

JPS BILHUS er en mindre brugtvognsforretning som ejes og drives af undertegnede, John Poul Sørensen og Rasmus Okholm.

Til at hjælpe med det praktiske Jonas Gerlevsen mekaniker, og salgs supporter. På kontoret har vi Tove som sekretær og bogholder, og Trine Scholer som står for Marketing og sociale medier. I vores klargøringsafdeling har vi Ricki Dahl Larsen, som står for klargøring af vores salgsbiler, og kundebiler.

JPS Bilhus ApS har beliggenhed i Brørup med en central placering lige ved motorvejen kun 10 min. kørsel fra Kolding og Esbjerg. Vores lokation gør det muligt for os at huse både autoværksted, bilsalg, samt en klargøringshal med plads til at varetage større opgaver som fx. autocampere, campingvogne, hestetrailere m.m 

Hos JPS BILHUS ApS har vi altid et bredt udvalg af brugte biler på lager, som dækker ethvert behov, uafhængigt om du søger en familiebil med meget plads, eller en bil til din virksomhed.

Vi et samarbejde med en række autoriserede bilforhandlere, hvorfra vi udsøger og aftager de bedste byttebiler. 

Hos JPS BILHUS ApS tilstræber vi en uformel omgangstone med hinanden, vores kunder og vores samarbejdspartnere. Med andre ord, vi siger tingene ligeud – det skylder vi os selv og vores kunder.

 

 

Hos JPS BILHUS ApS ynder vi at gøre tingene lidt utraditionelt. Vi søger som sådan ikke at revolutionere autobranchen, men vi vil gerne optimere både arbejdsgange, service og den kvalitet vi leverer ift. almenhedens gængse opfattelse af en brugtvognsforretning.

Det kan nemlig for den uerfarne være endda meget vanskeligt at finde vej gennem junglen af brugtvognstilbud, autoværksteder og klargøringshaller – specielt når du har en travl hverdag.

Derfor har det fra starten været højt prioriteret, at vi kan gøre det nemt for vores kunder at være bilejere, og at de hos JPS Bilhus ApS derfor har let adgang til både bilkøb, værksted og rengøring af bil.

Vores team af ansatte er nøje udvalgt, og oplært i deres ansvarsområder, så du er sikret ikke bare den bedste behandling, men også har adgang til professionel og kompetent rådgivning.  

JPS BILHUS ApS – Velkommen til en god handel!