Dansk Bilforhandler Union & Auto Branchen Danmark

 Dansk Bilforhandler Union & Auto Branchen Danmark

Dansk Bilforhandler Union “DBFU”

Auto Branchen Danmark anno 1936

 

Dansk Bilforhandler Union, DBFU, blev grundlagt i 1996.

Foreningen blev dannet af brugtvognsforhandlere, som havde et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til forhandlere af brugte biler i Danmark. Det skulle være trygt at købe en brugt bil i Danmark. Ønsket blev startskuddet for DBFU, hvis formål var at skabe bedre vilkår for både forbruger og forhandler.

Allerede fra foreningens begyndelse blev der stillet store krav til DBFUs medlemmer. Det var kun troværdige, kompetente og professionelle brugtvognsforhandlere, som kunne blive medlem af vores forening. Et medlemskab i DBFU fungerede således som køberens garanti for en sikker handel, og det gør det stadig i dag, da vi fortsat stiller de samme høje krav til vores medlemmer.

Auto Branchen Danmark er interesseorganisation for den danske autobranchen og har rødder tilbage til 1936. Branchens medlemmer skal leve op til en række krav, og du kan derfor altid være sikker på en ordentlig handel, når du handler hos et medlem af AutoBranchen Danmark. Det gælder også for vores bilforsikring.

 

Mange bilforsikringer kan være svære at overskue, derfor har AutoBranchen Danmark i samarbejde med Gjensidige forsikring lavet en overskuelig og nem tarif. Det eneste du skal vide, for at kunne tegne en bilforsikring, er din alder samt din bils nyværdi.